Вход за потребители и търговци

Дитер

Дитер се намира в София, област София. Заведението предлага Климатик, Дансинг, Сервиз, Паркинг, Доставка по домовете.

Елитен ресторант в самия център на София, между ул. \"Г.С. Раковски и ул. \"6-ти септември\". ИЗБРАНО ОТ МЕНЮТО САЛАТИ * Салата от рукула, козе сирене, пастърма и чери домати * Микс от салата „Росо” и „Бианко” с пресни чушки, гъби и соево сирене * Салата от авокадо, чери домати и моцарела * Салата „Aйсберг” с бекон, царевица и сметанов дресинг * Салата от пресни моркови с лимонов сок и кедрови ядки * Салата от домати с босилек, бяло сирене и зехтин, подправена с чесън * Салата от сотиран карфиол с чесново млечна заливка * Салата от печен патладжан с босилек и кедрови ядки * Лучена салата с орехови ядки и кисели краставички * Салата от печени чушки с пресни билки и лук * Зелена салата със скариди, рулца от раци, авокадо и сос „Рокфор” * Салата с риба тон и конкасе от краставици, поднесена в лодки от белен домат СТУДЕНИ ПРЕДЯСТИЯ * Френски сирена (Гауда, Бри, Рокфор, Камамбер, Ементал, Чедър) * Бяло сирене, отлежало в марината от ароматни билки * Антипасти с моцарела и песто сос * Пълнени яйца с мус от гъби и сос „Тартар” * Сухи колбаси (суджук, луканка, филе „Елена” и пастърма) * Рулца с ризото от скариди, поднесени с „Коктейлен” сос (време за приготвяне 60 мин.) * Пушена сьомга, поднесена върху канапе от препечен тост с билково масло, каперси и лимони * Пушени риби * Мариновани риби СУПИ * Спанак и рукула * Гулаш * Крем супа (картофена, броколи, карфиол) ТОПЛИ ПРЕДЯСТИЯ * Зеленчуково трио бюрек в кимионова въздишка * Карфиол, поднесен в нежен загар от масло и галета * Пълнени домати със сирене и яйца, поседнали върху канапе от пържени филийки * Запечено козе сирене с мед и билки * Панирани хапки от сирене „Камамбер” с боровинково сладко * Кашкавалени сюрпризчета в орехови палтенца * Сиренени залчета в сусамен облак * Пилешки бонбончета, гушнати в хрупкав корнфлейкс * Беконови канелони на скара * Аспержена „Тиара” с брокат от бадеми СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО * Сочни пилешки бон филенца с ментов сос, поднесени върху канапе от картофи ризоле * Пълнено пилешко филе с микс от сирене и спанак, полято с чушки сос * Пилешки стрипс с риган и джинджер, поднесен с гарнитура от глазирани зеленчуци * Пилешко бутче в чесново-кимионов сос, гарнирано с микс от задушен ориз „Басмати” * Пилешкa руладинa „Дует” с лешников пълнеж, поднесена с пюрирани броколи и сос от горчив шоколад (време за приготвяне 60 мин.) СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ СВИНСКО МЕСО * Стрипс от свинско филе с дижонска горчица, гарнирани с лук и кротони от зелена ябълка * Свински медальони върху канапе от телятели * Изпържени свински пържолки с трицветно соте от чушки * Пикантно свинско рагу със сотиран праз лук * Пълнен свински врат със сини сливи, гарниран с филирани бадеми и картофи лионез (време за приготвяне 60 мин.) СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО * Телешка пиката от бон филе с лимонов сос и гарнитура от пържен кускус със зеленчуци * Телешко емансе със сос „Беарнез”, поднесено върху канапе от сотиран спанак * Телешки медальони в сос от манастирско вино, поднесени с гарнитура от печурки на грил * Телешко по цюрихски СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ РИБА * Поширани руладини с филе от пъстърва и пълнеж от спанак и рукула, заляти с шафранов сос * Гретиниран хек с доматено конкасе и лучен микс * Пържена пъстърва, поднесена с билково масло и задушени бейби картофи * Печен лефер в сол, поднесен с чесново-орехов дресинг ( време за приготвяне 60 мин.) СКАРА * Пилешки бон филенца * Пилешка пържола (от бутче или филе) * Свински ребърца по мадридски * Свинско бон филе * Свински карета * Свинска пържола * Телешки стек * Лефер * Пъстърва * Чернокоп * Сьомга филе БЕЗМЕСНИ ЯСТИЯ * Прясно сотирани аспержи по малтийски * Яхния от моркови с къри и ризото * Вегетариански шишчета върху шафранов ориз * Бургери от праз, поднесени с маслинов сос * Печен патладжан с пълнеж „Вегетариана” и пресен сок от лаймс (време за приготвяне 60 мин.) ГАРНИТУРИ * Зеленчукови гарнитури (глазирани и на скара) * Глазиран стар лук * Задушен ориз * Сотиран спанак * Картофи (задушени, пържени ) СОСОВЕ * Салатни сосове (винегрет, чесново-млечен, коктейлен, тартар) * Сосове за скара (барбекю-сладък, барбекю-пикантен, чесново-орехов) * Сосове за печени меса * Рибни сосове (маслено-лимонов, алфредо) ДЕСЕРТИ * “Дитер” тирамису * Крем „Брюле” * Печени плодове според сезона * Круша в сироп от „Перно”, поднесена с шоколадов слад

Дитер

Удобства


Климатик, Дансинг, Сервиз, Паркинг, Доставка по домовете

За контакти

София

Тел.: 02 98 98 998
Факс: 02 98 98 998

e-mail: restaurant@diterhotel.com
http://www.diterhotel.com