Вход за потребители и търговци

Почивка на о.Закинтос с чартър - 8 дни, промо цени!

Категория
Държава
Населено място/Курорт
Брой нощувки
7
Транспорт
самолет
Дати за начало на почивката
26.08.2017
 
Предоставена от
Офертата в валидна от
13.03.2017 до 06.10.2017
Офертата е посетена
772 пъти

Изпрати запитване за
тази оферта

Оферта е предоставена от

АСТРАЛ Холидейз

Пловдив, ул. "Капитан Райчо" 56
Тел.: 0700 15 999
Факс: 032666900

Удостоверение за регистрация: PK-01-7180

astral@astralholidays.bg
www.astralholidays.bg

Топ оферти за почивка на вечнозеления остров Закинтос през лятото!

Чартърни полети от София всяка събота от 26.08 до 07.10.2017 г.

7 нощувки, самолетен билет, летищни такси, трансфери и медицинска застраховка - на промоционални цени от 282 евро на човек в стая с две легла (цената е валидна за хотел Letsos, 2*).

Настаняване в хотел Strada Marina, 3*/ВВ – нощувка със закуска
(на снимките)

Хотел Strada Marina е разположен на крайбрежната алея в град Закинтос, в близост до пристанището и центъра. Разполага с огромно разнообразие от различни типове стаи, от които се откриват невероятни гледки към морето и старата част на града.
Хотелът е отличен избор, ако искате да се насладите на една спокойна почивка, наслаждавайки се на прекрасните гледки към града и морето. Местоположението на хотела е много удобно и позволява дълги разходки по крайбрежната алея.

Пакетна промоционална цена за хотел Strada Marina, 3*:
- от 404 евро на човек в стая с две легла - на база нощувка със закуска;
- от 548 евро на човек в стая с две легла - на база нощувка със закуска и вечеря;

Повече информация за хотела:
http://www.astralholidays.bg/pochivki/program/40/country/16:1052/hotel/28473/page/price.html

Други хотели по програмата:
http://www.astralholidays.bg/pochivki.html?program=40&country=16%3A1052&pkt_program_id=40&resort_travels=AIR%3A38&resort_key=1&pg=1&hotels_cnt=14&min_price=282&max_price=900#-1


Програма:

Ден първи
Програмата започва със среща на летище София с представител на Вашия туроператор и изпращане на групата с полет от София до Закинтос. Посрещане от фирмата-партньор на о. Закинтос. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Следва информационна среща за заявяване на опционални мероприятия и екскурзии, към които можете да се присъедините на място.
Нощувка.

Ден втори - ден трети
Разполагате със свободно време за пълноценна почивка и самостоятелни разходки и забавления.
Нощувка.

Ден четвърти
По желание можете да се включите в организирана целодневна екскурзия "Обиколка на острова". Интересна екскурзия, която ще Ви даде възможност да опознаете очарователните кътчета на острова. Първо ще посетите най-голямата винарна, в която ще Ви покажат старата и новата школа за производство на вино и ще можете да дегустирате вино и да си купите за спомен. След това ще се отправите към пристанището Porto Vromi, където ще се прехвърлите на лодки и ще разгледате известните "Сини Скали". Продължавайки нататък през планинските селца, ще стигнете до тераса с спираща дъха гледка на корабокрущение - запазена марка на Закинтос. По-късно ще отидете до малкото селище Anafonitria, където ще посетите манастира Св. Дионисий - закрилник на острова. В близост ще направите стоп за обяд в таверна /обядът не е включен в цената/. Следваща спирка е традиционно селище, за да опитате от местното производство на жителите и да купите зехтин и мед за спомен.
Завръщане в хотела. Нощувка.

Ден пети
Можете да организирате деня си самостоятелно и да се разходите до основния град Закинтос.
Нощувка.

Ден шести
Ще имате възможност да огледате острова от съвсем друга гледна точка. Круиз около острова ще Ви отведе до най-интересните и красиви заливи, които някога сте виждали. Ще направите пълна обиколка, като следвате крайбрежната ивици на Закинтос и спирате, за да направите снимки и да поплувате и в кристалните води.
Връщане в хотела около 18 - 19ч.
Нощувка.

Ден седми
Можете да посветите деня за мероприятия по ваша идея или да се присъедините към допълнителната полудневна екскурзия "В търсене на костенурки Карета". С лодка ще се придвижите към острова на костенурките и ще се впуснете в оживено търсене на защитените костенурки.
Нощувка.

Ден осми
Предстои освобождаване на хотела, свободно време и подготовка за организиран трансфер до летището в Закинтос за полет до София. Завръщане в България.

Забележка:
- Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение. Възможни са промени в програмата и последователността на провеждане на допълнителните мероприятия по дни.
- Допълнителните екскурзии се заявяват на място.