Вход за потребители и търговци

Слънчево лято в Коста дел Сол

Най-атрактивната средиземноморска лятна дестинация е Испания. Тук ще почивате и разглеждате едновременно, ще се забавлявате и ще отнесете със себе си невероятни спомени и преживявания. Испанският темперамент, за който говорят имена като Дон Кихот, Санчо Панса, Кармен и Дон Жуан, ще зарази и вас. Испанците – хора с пламенни души, претворени във фламенкото, в коридата и празничните фиести, ще ви посрещнат и благоразположат, за да им гостувате отново. Истинската Испания ще я изживеете най-вече в Коста дел Сол – Слънчевото крайбрежие на Андалусия. Перлата на испанското Средиземноморие се разстила по крайбрежието от Гибралтар до Малага, най-южната част на Испния, със световноизвестни курорти като Марбея, Беналмадена и Торемолинос. Тук, където са най-лъскавите хотели и яхтени пристанища, ще се срещнете с автентичната Испания и ще се потопите в специфична андалуска атмосфера: коридата в неделя, фламенкото в местните ресторанти, смесицата между арабско и средиземноморско влияние в архитектурата, кухнята и бита.

Всеки вторник, от началото на юли до края на септември, от България има директен чартърен полет до Малага, за незабравимо лято в Коста дел Сол.

В Андалусия имате възможност да опознаете легендарни градове като поетичната Севиля, Кордоба и Гранада, които съхраняват уникалното културно наследство на маврите, както и Ронда – родината на коридата. Ще имате възможност да преминете с яхта през Гибралтар и да посетите един от древните марокански градове Танжер, който се намира на северния африкански бряг. Андалусия ви примамва с феерията от звуци, танци и светлини в зала „фортуна” с античното фламенко в „Пепе Лопез” със среднощните фиести на яхтените пристанища в Порт Беналмадена (където почива и Антонио Бандерас) и в Пуерто Банус в Марбея с купона на единствената по рода си плаваща дискотека в Беналмадена и с подземния град на развлеченията. Изживейте неповторима ваканция в Коста дел Сол – сред история, автентичен бит и атрактивен нощен живот. Превърнете вашата почивка в ежедневно откривателство!

 

Астрал Холидейс