Вход за потребители и търговци

ДА на брега на Рая

Кажете ДА на любимия човек на брега на Рая. За най-специалния ден в живота ви, изберете специално място, където мечтите ви ще се сбъднат. Специална оферта, специално за вас, ще ви предложи туристическа агенция Анди Травъл – екзотична сватба на прекрасните брегове на Индийския океан в тропическа Шри Ланка.

Вашата изключителна сватба може да бъде организирана в четиризвездния хотел Маунт Лавиня, който се намира на брега на океана, на юг от столицата Коломбо. Хотелът е получил името си от любовния романс между британския губернатор сър Томас Мейтланд, който се влюбил в прекрасната девойка Лавиня през далечната 1806 година. Томас Мейтланд избрал това място, за да построи вилата си на високата скала, точно над къщата на Лавиня, която посредством тунел свързал с избата на своята резиденция. Тук, в продължение на 7 години, двамата влюбени се срещали тайно. Вилата на сър Томас Мейтланд, в типичен английски колониален стил, била запазена и през 1877 година била трансформирана в хотел, превърнал се в символ на любовта.

Ако се оставите в ръцете на Анди Травъл, сватбата ви ще бъде организирана също като в приказките, а романтичната любов, изживели някога Лавиня и Томас, ще покори и вас. Няма да мислите за нищо, защото ще са се погрижили за всичко – от сватбената торта до фотографа и булчинския букет. Ако у вас са останали още някакви притеснения, преди самата церемония ще ви успокоят с антистрес масаж. На булката, разбира се, ще й бъде направена специална прическа и грим. Ще бъдете настанени в луксозен апартамент, в който ще ви посрещнат с много цветя и шампанско.

Големият ден ще премине под знака на много и все хубави емоции. Ще ви зарадват с традиционни песни за щастие и с благословия. Ще бъдете облечени в традиционни костюми специално за церемонията, а екзотичната обстановка допълнително ще ви носи романтично настроение и обещание за щастливо начало на семейния живот. Когато церемонията приключи, лимузина ще ви извози до луксозния хотел, а на сутринта ще се събудите със закуска в леглото.

След “новото положение” бихте могли да удължите мига на щастие със сватбено пътешествие из Шри Ланка. Така или иначе сте се озовали на другия край на света, посетете и някои от свещените градове на будистите като Анурадапура, Полонаруа, Сигирия или Кенди. Ако изберете Шри Ланка, вашата сватба ще бъде наистина специална и запомняща се, преминала под знака на слънчевите тропически емоции и екзотични преживявания в страна с хилядолетна култура и традиции.

Анди Травъл