Вход за потребители и търговци

Нова Година в Белград

Категория
Държава
Населено място/Курорт
Транспорт
автобус
Маршрут
София-Белград-София
 
Предоставена от
Офертата в валидна от
14.11.2017 до 02.12.2017
Офертата е посетена
62 пъти

Изпрати запитване за
тази оферта

Оферта е предоставена от

Doors Travel

София, ул. Неофит Рилски 60
Тел.: 02/417-33-77, 0895/07-11-13, 0895/00-11-28

Удостоверение за регистрация: РК-01-6844

office@doors-travel.com
www.doors-travel.com

4 дни / 3 нощувки
 
  30.12.2017 – 02.01.2018
 
  ЦЕНА: от 320 лв.
 
  1 ДЕН – Отпътуване от София в 07:00 ч. от площад „Александър Невски“ (началото на улица „Оборище“), в 08:00 ч. от автогара „Сердика“, по маршрут София - Белград. По пътя, кратка пешеходна разходка в центъра на Ниш – Площада на Освобождението, в центъра на който е Паметника на освободителите на града, сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, Крепостта, дворецът „Бановина“, който днес е седалище на Нишкия университет. Свободно време. Отпътуване за Белград. Настаняване в хотел в Белград. Нощувка.
 
  2 ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език – „Нови Белград“ , площад „Теразие“, Народното събрание (Скупщината), улица „Крал Милан“, площад „Славия“, катедралния храм „Св. Сава“, улица „Крал Милутин“, булевард „Крал Александър“, църквата „Св. Марко“, площад „Никола Пашич“. Пешеходна разходка с местен екскурзовод на български език – Площада на Републиката, улица „Княз Михайло“, крепостта „Калемегдан“. Свободно време. Възможност за посрещане на Нова Година на централния площад в Белград или по желание:празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Празнична новогодишна наздравица с чаща шампанско.Нощувка.
 
  3 ДЕН – Късна закуска. По желание, полудневна екскурзия до Нови Сад - вторият по големина град в Сърбия. Пешеходна разходка – Петроварадинската крепост и Градския музей, улиците „Дунавска“ и „Змай Жовина“, Православната църква, Католическата църква. Фотопауза в близкото градче Сремски Карловци - важен сръбски културен център, дегустация на местно вино.Свободно време. Връщане в Белград. Нощувка.
 
  4 ДЕН – Закуска. Отпътуване за България. По пътя, посещение на манастира „Раваница“ - средновековен манастир, който е построен от Св. княз Лазар, загинал в битката на Косово поле през 1389 година. Мощите на Светия княз се съхраняват в главната манастирска църква Възнесение Господне. Манастирът е ограден с крепостна стена, укрепена с кули, които някога са били седем на брой, но до днес са запазени само четири. Освен мощите на княз Лазар в притвора на манастирската църква се съхраняват мощите и на Св. Ромил Бдински. Отпътуване от Белград. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад „Александър Невски“ късно вечерта.