Вход за потребители и търговци

Коледа в Будапеща - 3 нощ.+ 2 вечери +1 обяд

Категория
Държава
Населено място/Курорт
Брой нощувки
3
Транспорт
автобус
 
Предоставена от
Офертата в валидна от
20.11.2017 до 30.11.2017
Офертата е посетена
6 пъти

Изпрати запитване за
тази оферта

Оферта е предоставена от

ИВАНИКО ТУР

София, ул."Цар Самуил" № 3
Тел.: 029523109, 0889916601, 0887706170
Факс: 029523109

Удостоверение за регистрация: 02375

ivaniko@mail.bg
http://ivanikobg.net

Коледа в Будапеща - 3 нощувки с включени 2 вечери и 1 обяд от 23 декември 
София – Будапеща – Сентендре – Старата столица Естергом – Будапеща -София

Отстъпки: 
Ученици и студенти 
10 лв. 
Деца до 12 г., настанени в стаята на двамата си родители 
22 лв. 

ДЕН 1 
София – Будапеща  760 km 
Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад „Александър Невски“, в 7.30 ч. от автогара „Сердика“ по маршрут Белград - Будапеща. Пристигане в Будапеща вечерта. Настаняване. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка. 
ДЕН 2 
Будапеща 
Закуска. Свободно време по булевард „Ракоци“ и улица „Ваци“ за посещение на традиционния коледен базар. Обяд в ресторанта на хотела. По желание – разходка с панорамно корабче по р. Дунав. Следобед панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули; църквата „Св. Матяш“, носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава „перлата на Дунава“ от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построен в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Нощувка. 
ДЕН 3 
Будапеща – Сентендре – Старата столица Естергом 
130 km 
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Закуска. Свободно време в Будапеща (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод: романтичното градче Сентендре, известно с множеството магазини за сувенири, малките музеи за керамика, вино, играчки и старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата църква в Унгария. Връщане в Будапеща. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка. 
ДЕН 4 
Будапеща – София 
760 km 
Закуска. Отпътуване за България в 7.30 ч. Пристигане в София на бензиностанция „Lukоil“ (Западен парк/ бул. „Сливница“, до Орион), автогара „Сердика“ и площад „Александър Невски“ късно вечерта. СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Нощувка в хотел „Хемус“ ***. 
Полезна информация: 
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. 
Валутeн курс: 1 лв = 273 HUF 
Часово време: България 12 ч. ; Унгария 11 ч. 
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи! 
На 24.12 - следобяд и 25.12 всички музеи и магазини в Будапеща са затворени. 
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ 
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. 
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ 
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.