Вход за потребители и търговци

Как да подготвите колата си за дълъг път бързо и лесно

Как да подготвите колата си за дълъг път бързо и лесно

 

Предстои ви пътуване? Всички вкъщи са ентусиазирани! Настроението е едно такова... настръхнало! Точно като преди весело пътуване. Като преди весела ваканция – някъде далеч.

 

Но за да стигнете безпроблемно до това “някъде далеч” трябва да подготвите колата си. Това ще рече да смените някои основни авточасти.

 

Покупката на авточасти преди пътуване е важна – макар и леко дразнеща. Да, ясно, че искате да използвате колкото може по-голяма част от спестяванията си за удоволствия на самото пътуване и че искате да го планирате внимателно, вместо да обикаляте из магазини за авточасти и консумативи. Но няма как!

 

Впрочем има как, но ще бъде рисковано. Да тръгнете с колата и да разчитате, че авточастите и консумативите й не са се износили чак толкова. Но рискът си е риск.

 

Всъщност, има начин да спестите време и пари и едновременно с това да закупите комплект авточасти и консумативи. Нарича се онлайн пазаруване на авточасти и консумативи.

 

Потърсете онлайн магазин за авточасти и консумативи и набавете необходимото бързо и лесно. Но специално потърсете богат магазин за авточасти и консумативи – такъв, от който наведнъж може да закупите всичко, или поне почти всичко. Така ще съкратите времето и ще спестите нерви – ще се доближите до отпускането на мечтаното пътуване.

 

Такъв онлайн магазин за авточасти и консумативи е AVTOchastionline24.bg.. От него можете бързо и лесно да си набавите всичко, свързано с една оптимална поддръжка на автомобила.

 

Защо да вземете нови авточасти и консумативи точно от Avtochastionline24.bg ?

 

Защото всичко ще е бързо, сигурно и точно. Конкретно защото:

 

  • AVTOchastionline24.bg предлага море от авто консумативи и бързо може да набавите необходимото за поддръжката на автомобила – с нови филтри, накладки, запалителни свещи, уплътнители, лостове за чистачки /за да шофирате спокойно на дълъг път, ако завали/

 

  • В AVTOchastionline24.bg ще намерите изобилие от важни авточасти като амортисьори, спирачни дискове, ауспуси, фарове, спирачки, части на каросерията, носачи на окачването, водни помпи, лагери на главина, ремъци... – така може, преди пътуване, да смените това, което вече “се обажда” в автомобила. Ей така за всеки случай, все пак ви предстои дълго пътуване с колата.
  • В AVTOchastionline24.bg се предлагат над 1 000 000 резервни части за автомобили – това означава, че със сигурност, пазарувайки от този онлайн магазин за авточасти, ще сформирате вашия идеален комплект авточасти. Предлагат се авточасти за Toyota, Nissan, Ford, Chevrolet, Honda, Renault, BMW, Merzedess-Benz, Audi, VW, Alfa Romeo, CITROEN, Peugeot, Fiat, Mazda… Въобще, авточасти за всяка кола!

 

  • Ако напазарувате авточасти от AVTOchastionline24.bg, ще спестите време в обикаляне и само трябва да закарате колата в автосервиз – защото този онлайн магазин предлага светкавична ДОСТАВКА НА АВТОЧАСТИ от DHL, GLS, UPS. От вас зависи!.

 

  • А ако сте решили наистина да стегнете колата преди дълъг път и ако имате достатъчно спестявания, доставката на авточасти от онлайн магазин AVTOchastionline24.bg ще ви излезе БЕЗПЛАТНА – ако поръчката ви на авточасти е над 600 лева, стоката идва при вас безплатно. Просто казвате адреса си или адреса на автосервиза, който сте избрали за поддръжка на автомобила и в уговорения ден и час получавате авточастите и консумативите. Така монтьорът може веднага да започне работа по колата ви.

 

  • Ако пък се окаже, че подмяната на някоя вече закупена авточаст не се налага или че е станала някаква грешка с поръчката на авточасти, можете бързо да направите замяна или да върнете закупеното и да ПОЛУЧИТЕ ПАРИТЕ СИ ОБРАТНО – единственото условие на AVTOchastionline24.bg е да сигнализирате в 14-дневен срок.

 

  • А преди да направите поръчка на авточасти, вместо да ровите сами, може да ползвате опцията за КОНСУЛТАЦИЯ НА ЖИВО – просто влизате в чата на АVTOchastionline24.bg и заедно с дежурния консултант оформяте необходимия ви комплект авточасти и консумативи. И същевременно, можете да планирате и подготвяте багажа за блаженото пътуване.

 

Затова спокойно се наслаждавайте на сладките мигове преди пътуване. Без значение дали ви трябват филтри, накладки, ремъци или водна помпа, главина, носач на окачването, с AVTOchastionline24.bg всичко ще стане бързо и сигурно. А имате и застраховка – опция за връщане на закупените авточасти и консумативи.

 

Така че, подготовката за пътешествието зависи от вас и от вашия монтьор. Доставката на всички нови части вече е осигурена от AVTOchastionline24.bg.

 

Ами, действайте. Че пътешествие и интересни мигове ви чакат!