Вход за потребители и търговци

Феникс

Хотел Феникс се намира в Лозенец, област Бургас. Хотел предлага телевизор, паркинг, интернет, фитнес, ресторант, климатик, открит басейн, мини-бар.

Семеен хотел \"Феникс\" е в тих и спокоен район на 100м от плажната ивица - заобиколен от зеленина. Хотелът предлага всичко,което е нужно за една наистина очарователна почивка - просторна градина, фитнес зала, детска площадка, плувен басейн с джакузи и джет за насрещно плуване, удобни шезлонги, които са в зоната на обслужване на намиращия се в непосредствена близост ресторант. Басейнът е безплатен и предназначен само за гостите на хотела.

    Просторните стаи разполагат със собствена баня и тоалетна разположени в отделено придверие, удобна мебелировка, голяма тераса, климатик, оборудвани са с телефон, кабелна телевизия и мини бар, осигурен Интернет достъп във всяка стая и на рецепцията.

    Ресторанта на хотела предлага традиционна българска, здравословно природосъобразна и европейска кухня, местни рибни специалитети и богат избор от вина и качествени спиртни напитки.

Допълнителни услуги и занимания извън хотел \"Феникс\":

  • Пикник екскурзии до разнообразни кътчета на националния парк \"Странджа\" 
  • Посещения до запазени руини от древни гръцки и тракийски селища 
  • Автентични странджански фолклорни вечери, нестинарки и фолклорни песни и танци

Хотел Феникс

Удобства

        

За контакти

Лозенец

Тел.: 059057332
Факс: 059057332

e-mail: hotel_feniks@mail.bg
http://www.hotelfeniks.com