Вход за потребители и търговци

България

Хотел България се намира в Бургас, област Бургас. Хотел предлага самост. сан. възел, джакузи, парна баня, конферентна зала, фитнес, солариум, закрит басейн, ресторант, климатик, мини-бар, стая за хора с увреждания, асансьор, за непушачи, интернет, паркинг, сауна, кафе, казино, сейф, рум-сервиз, телефон, телевизор, денонощна рецепция.

Хотел България е бизнес хотел разположен в самия център на град Бургас, в близост до административните, финансовите и бизнес сградите в града. Хотелът е на кръстопътно място на двете основни пешеходни улици, на които се намират голяма част от търговските центрове, заведенията за хранене и развлечение. Лесно достъпен, комплексът разполага с паркинг и подземен гараж. На 100 м. от него са автогара, ж.п. гара и пристанище Бургас. На 10 минути с кола е и летище Бургас.

 

Четири звездният хотел е един от символите на града, който комбинира 35 годишния си опит в посрещане и обслужване на гости с новаторски дух за да постигне непрестанно усъвършенстване и предоставяне на услуги на световно ниво. Хотел България е предпочитан от гостите, които търсят комфортен лукс, професионално обслужване,  лично отношение и уникално разположение в сърцето на Бургас.


Двадесет етажната сграда на Хотел България разполага със 146 стаи , 8 луксозни и 3 президентски апартамента напълно реновирани през периода 2003-2009 г., за да предложат съвременни удобства в стилна атмосфера с невероятна гледка към морето и Бургас. За интериора им са използвани меки цветове, качествени материи. Луксозните и президентските апартаменти предлагат пълна самостоятелност, ексклузивни удобства и обзавеждане от най-висок клас.


Ресторант България е основния ресторант на хотела с отлично обслужване, великолепна кухня и изискана атмосфера. От началото на тази година ресторантът предлага ново гурме и богато обедно меню. Ресторантът разполага с най-голямата зала в Бургас и е предпочитан за организация на коктейли, сватбени приеми и други мероприятия. За последните три години над 350 двойки са избрали ресторанта за  своето сватбено тържество.

 

За провеждане на подобни събития с капацитет до 100 души е подходяща мултифункционалната зала Компас.  Капитанската Зала е част от основния ресторант България. Тя може да бъде комфортно обособена като отделно помещение с естествена светлина, шумоизолация и климатизация. Може да се използва като кино салон, конферентна зала или ресторант. Максималният й капацитет е 40 души. Всички зали предлагат пълен набор от техническо оборудване и безплатен интернет достъп за гладкото и безпроблемно провеждане конферентни мероприятия.


Хотел България разполага с уникален комплекс за здраве и спорт. Той е разположен на две нива които предлагат плувен басейн, джакузи, детски басейн, фитнес, сауна, парна баня, солариум, коктейл бар и прилежащи към тях съблекални, оборудвани с душ кабини и сешоари.

 

Елегантен лукс, уют и комфорт характеризират стаите и апартаментите на хотел България. Стилна атмосфера и раздвижено осветление помагат на гостите в пълна степен да се насладят на уединение и релакс. Решени в меки пастелни тонове, те предоставят всички възможности за приятен и емоционален престой.

Хотел България

Удобства

                       

За контакти

Бургас

Тел.: 056/ 84 26 10, 0888646463
Факс: 056/ 84 12 91

e-mail: hotelbulgaria@bginfo.net
http://www.bulgaria-hotel.com