Вход за потребители и търговци

Арт апартаменти Милчеви

Арт апартаменти Милчеви се намира в Пловдив, област Пловдив. Хотел предлага самост. сан. възел, климатик, лятна градина, интернет, кафе, телефон, телевизор.

Уникални Апартаменти Милчеви е семейна Арт Къща, която предлага бутикови апартаменти с уникална архитектура, домашен уют и комфорт. Сградата е построена и обзаведена с естествени материали и изключителна прецизност. Обзавеждането е с дървени мебели, дограми, врати, паркети, керамични подове и много цветя. Самобитен и неповторим микроклимат, спокойствие, ред и качество. Отоплението е локално парно.

Всеки апартамент е с индивидуален интериор и тераса с панорамен изглед. Всекидневната е с телевизор с кабелни и сателитни канали и кът за сядане с диван. Има също добре обзаведена кухня и баня с душ или вана. От балкона се разкрива изглед към града или вътрешния двор.

В непосредствена близост до Уникални апартаменти Милчеви се намират ресторант и магазин за хранителни стоки. Летище Пловдив е на 10 километра. При заявка и срещу допълнително заплащане се организират трансфери.

Арт апартаменти Милчеви

Удобства

       

За контакти

Пловдив

Тел.: 0888 953 900, 0878 589 719

e-mail: rent@milchevi.com
http://www.milchevi.com