Вход за потребители и търговци

Дубровник - директен полет от 06.04., 3 нощувки

Категория
Държава
Населено място/Курорт
Брой нощувки
3
Транспорт
самолет
 
Предоставена от
Офертата в валидна от
18.11.2017 до 30.12.2017
Офертата е посетена
17 пъти

Изпрати запитване за
тази оферта

Оферта е предоставена от

ИВАНИКО ТУР

София, ул."Цар Самуил" № 3
Тел.: 029523109, 0889916601, 0887706170
Факс: 029523109

Удостоверение за регистрация: 02375

ivaniko@mail.bg
http://ivanikobg.net

ВЕЛИКДЕН В ДУБРОВНИК 
с директен чартърен полет от София от 06.04.2018 
4 дни / 3 нощувки 
Цени от 287 евро с включени летищни такси 
Очарователният и комфортен хотел Maestral Vis 3* е идеален за всички, които обичат прекрасните морски панорами. Изгледът на архипелага "Елафит" при залез слънце се превръща в един от най-ценните спомени от ваканцията ви. Популярната алея "Lapad Bay" е на 5 минути пеша от хотела, а автобусната спирка до Стария град е точно пред хотела. Хотелът е част от веригата Maestral Hotels. 
Хотел Maestral Komodor 3* e разположен в красивия залив Лапад, на 5 км. от Стария град на Дубровник и на 50 м. от брега на морето. Този малък и уютен семеен хотел е един от най-старите хотели на п-в Лапад и е типичен пример за средиземноморската каменна архитектура. Популярната алея "Lapad Bay" е само на 5 минути пеша от хотела. До Стария град се стига лесно, с редовна автобусна линия, която ще ви отведе до там за 10 минути. 
Хотел Grand Hotel Park 4* се намира в най-красивата част на Дубровник, на п-в Лапад, в близост до крайбрежната алея, на 4 км. от Стария град. Заобиколен е от пищна средиземноморска растителност и добре поддържани паркове. В непосредствена близост до хотела има ресторанти, търговски център и спирка на градския транспорт. Хотелът има модерен дизайн, приятна атмосфера и идеално местоположение. 
Хотелът е разположен в подножието на Петка планина, в красивия залив Лапад. В близост до хотела има автобусна спирка, която осигурява лесен достъп до оживения център на града. Хотел Maestral Splendid 3* е перфектното място за двойки, които искат да се отдадат на романтично изживяване. От хотела се открива неустоима цветната гледка на Далмация и архипелага Елафит. 
Хотелът е разположен на 1.2 км. от Стария град на Дубровник. В близост до хотела има голяма спортна зала и спирка на градския транспорт. Със завидно си местоположение на брега на морето и в непосредствена близост до Стария град на Дубровник, с богата история, дискретна елегантност и средиземноморски чар, Hotel Lero 4* е едно от най - предпочитаните места за настаняване в района. 

ПОВЕЧЕ на: 
http://ivanikobg.net/show.php?tp=p&page=h