Вход за потребители и търговци

БИРФЕСТ ВЪВ ВИЕНА СЪС САМОЛЕТ

Категория
Държава
Населено място/Курорт
Транспорт
самолет
Маршрут
София-Виена-София
 
Предоставена от
Офертата в валидна от
23.10.2017 до 25.05.2018
Офертата е посетена
639 пъти

Изпрати запитване за
тази оферта

Оферта е предоставена от

Рейма Травел

София, ул Лозенец 4
Тел.: 024341515
Факс: 02 963 03 23

Удостоверение за регистрация: РКК-01-6154

info@reyma.bg
http://reyma.bg

БИРФЕСТ ВЪВ ВИЕНА СЪС САМОЛЕТ 

УИКЕНД ЕКСКУРЗИЯ 

Подарете си свежа емоция през МАЙ...с аромат...на бира... 

Дата: 25.05.-27.05.2018 

За поредна година в центъра на австрийската столица, на площад Am Hof ще се проведе традиционния бирфест, на който над 30 производители на бира ще изложат продукцията си. Много музика на живо, кулинарни изкушения и добро настроение очаква гостите на Виена от 24. май до 27. май. 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 30 дни преди датата на отпътуване. 

Стандартни цени - 870 лв 

ПРОГРАМА 

1 ден – петък 

Среща на летище София /Терминал 2/. Oтпътуване за Виена. Tрансфер до хотела. Настаняване. 

Свободно време с възможност за самостоятелна разходка и шопинг. 

Нощувка. 

2 ден – събота 

Закуска. 

Класически тур "Хофбург и Стара Виена" с професионален екскурзовод на български език: дворцовия комплекс "Хофбург" (бивша резиденция на Хабсбургите до 1918 г., а днес - седалище на австрийския федерален президент) - Националната библиотека, Императорската съкровищница, музея на императрица Сиси, етнографския музей, музея с колекции от оръжия и музикални инструменти, Кралската капела - седалище на Хора на виенските момчета; Испанската школа по конна езда, където белите жребци липицани изпълняват елементи на висша дресура под звуците на произведения на Моцарт и Щраус, луксозната улица "Колмаркт", където наред с луксозните бутици и магазини се намира и императорската сладкарница "Demmel", предлагаща до ден днешен прочутата торта "Sacher" по оригиналната тайна рецепта; елегантната търговска улица "Грабен" - бароковата колона на чумата, бароковата църква "Св. Петър"; готическата катедрала "Св. Стефан" - най-важният символ на Виена; улица "Кернтнерщрасе", която води до музея за съвременно изкуство Албертина, Операта и др. 

По желание /с предварителна заявка и заплащане/: Посещение на двореца Шонбрун с екскурзовод на български език - Шонбрун е любимата резиденция на императрица Мария Терезия. Интериорът е подобаващо величествен, с изрисувани тавани, кристални полилеи и позлатени орнаменти. Паркът към двореца е по френски образец - с подрязани дървета, митологични скулптури и фонтан на Нептун. В дворцовия театър традиционно се провеждат музикални спектакли и концерти. В комплекса на двореца се включват още панорамната площадка на Мария Терезия “Глориет”, Къщата на палмите, Къщата на пеперудите и великолепната Виенска зоологическа градина - най-старата в света. Като един от най-добрите образци на архитектурните стилове рококо и барок, от 1996 година Шонбрун е включен в списъка със Световното културно наследство на ЮНЕСКО. 

Свободно време - възможност за самостоятелно посещение на бирфеста във Виена. 

По желание /с доплащане/: Класически концерт с изпълнение на произведения на Моцарт и Щраус в една от големите концертни зали на Виена. (Начало: 20.15 ч. ) 

Нощувка. 

3 ден - неделя 

Закуска. 

По желание /с предварителна заявка и заплащане/: "Животът на Сиси" с посещение на императорските апартаменти в двореца “Хофбург” във Виена с екскурзовод на български език - ще се потопите в автентичната атмосфера на живота в императорския двор и ще научите много интересни факти за невероятната съдба на красивата императрица Елизабет - Сиси. 

Трансфер от хотела до летището за директен полет на България Ер до София. 

Полетни детайли: 

25MAY SOFVIE 11:55 12:30 

27MAY VIESOF 21:30 23:55 

Възможни са промени в полетното разписание от страна на авиокомпанията. 

За информация: 

http://reyma.bg/reyma-excursions/samoletni-ekskurzii/326-avstriya/1559-birfest-vav-viena-samolet